Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Επικράτησε και του Μελιτέα το ΠΑΙΔΙΚΟ του ΠΑΣ...






...στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας με σκορ 1-4. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αχλάδας κάτω από πραγματικά ιδανικές για την εποχή καιρικές συνθήκες. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 20ο λεπτό της συνάντησης με κεφαλιά του Παπαγιάννη Ζ. μέσα από την μικρή περιοχή και ο Δερμιτζάκης διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ με νέα κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργόπουλου. Στο 2ο ημίχρονο ο Φερεντίνος με δύο τέρματα που σημείωσε με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ ενώ ο Μελιτέας κατάφερε να μειώσει προς στιγμή σε 1-3.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.), ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., (ΜΠΑΤΣΙΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)

Μετά το τέλος του αγώνα για το Παιδικό Πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες με αθλητές γεννημένους 1999-2000 με τον ΠΑΣ να επικρατεί με το ευρύ 0-11 απέναντι στον τοπικό Μελιτέα.

(1999-2000) ΠΑΤΙΛΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΙΑΣ, ΓΩΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π.