Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ...








...στη συμμετοχή της στο Τουρνουά του δικτύου του PAOK FOOTBALL PRINTS που διοργάνωσε η Ακαδημία του Αστέρα Ιωαννίνων. Ο Αστέρας μπήκε πρόσφατα στο δίκτυο και διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία το 1ο του Τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Αθλητικού και Εμπορικού Κέντρου. Ο ΠΑΣ συμμετείχε με 3 τμήματα και περισσότερους από 50 αθλητές οι οποίοι συνέχισαν τη συλλογή πολύτιμων αγωνιστικών εμπειριών.

Το ΠροΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του ΠΑΣ (1998-99) αντιμετώπισε διαδοχικά τον τοπικό Αστέρα Ιωαννίνων τον οποίο και κέρδισε με σκορ 0-2 με τον Παρίση να πετυχαίνει και τα 2 τέρματα του αγώνα. Στο 2ο ματς ηττήθηκε από την Ακαδημία του Γιώτσα με 3-2 με τα γκολ του Παρίση και του Κλάψη να μην φτάνουν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΣ ήρθε ισόπαλη με την ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 2-2 και τους Κλάψη και Ζηλάκη να χρίζονται σκόρερς, ενώ γυριστό σουτ του Μαρτσούλη από κοντά χτύπησε στο δοκάρι.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΝΤΑΪΡΕΤΖΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ρ., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΖΗΛΑΚΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΡΑΣΙΤ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ Τ., ΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΙΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ

Το τμήμα JUNIOR του ΠΑΣ (2000-01) παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησε με σκορ 2-0 της Ακαδημίας του Γιώτσα (Γώγος, Λιάσος Α.) , ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον τοπικό Αστέρα με τα γκολ των Σελεμίδη και Οικονόμου και τον Κρόνο Καστοριάς με σκορ 0-0. Στο τελευταίο παιχνίδι μετά την ισοπαλία οι 2 ομάδες χτύπησαν από 5 πέναλτι με τον Κρόνο να νικάει 3-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ Ν., ΜΠΑΚΑΛΗΣ Μ., ΣΔΗΡΟΣ, ΤΣΩΝΓΚΑΣ, ΓΩΓΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ Α., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Θ., ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΣΕΡΙΔΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Χ.

Οι μικροί του ΠΑΣ (2002-03) δεν κατάφεραν να πάρουν κάποια νίκη αφού ήρθαν ισόπαλοι με τον Αστέρα Ιωαννίνων 0-0 και τον Κρόνο Καστοριάς 1-1 (Ιωάννου Π.) και ηττήθηκαν από την Σκύδρα με σκορ 1-0

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Φ., ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΔΗΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α., ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗΣ.