Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά αήττητη. Οι παίχτες του ΠΑΣ ολοκλήρωσαν τις φετινές υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ αντιμετωπίζοντας και επικρατώντας την τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ Φλώρινας της Θύελλας Φιλώτα με σκορ 4-0. Η ομάδα του ΠΑΣ αν και είχε κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα από την προηγούμενη αγωνιστική ήθελε να διατηρήσει το αήτητο ρεκόρ που κατέχει στα 2 τελευταία πρωταθλήματα. Οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν 2 καλές φάσεις με τον Κλάψης ενώ μόλις στο 5ο λεπτό ο Παπαγιάννης με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ. Στο 18ο λεπτό μετά από σέντρα του Κυρκόπουλου από αριστερά ο Παρίσης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ ενώ ο Ρούφας με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Κυρκόπουλος κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Φιλώτα και την εκτέλεση του ανέλαβε ο Δόρης ο οποίος πέτυχε το τελευταίο γκολ του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ. 

*Στο ημίχρονο του αγώνα το μέλος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Δημήτρης Τσουτσούλης απένειμε το κύπελλο στους πρωταθλητές μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο κος Τσουτσούλης ευχήθηκε στους παίχτες του ΠΑΣ να συνεχίσουν να αθλούνται με υγεία, να προσέχουν τα μαθήματά τους και τώρα που θα ανέλθουν στο Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ να βοηθήσουν την μεγάλη ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει (στις εθνικές κατηγορίες)

**Στο τέλος του αγώνα τα πανηγύρια των παικτών του ΠΑΣ συνεχίστηκαν κάτω από τα μπεκ του ΔΑΚ Φλώρινας αλλά και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΜΙΣΙΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ