Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Με 2 πρόσωπα εμφανίστηκε ο ΠΑΣ...

...στο 2ο φιλικό που έδωσε μέσα στο Αρμενοχώρι με τον τοπικό Ηρακλή. Στο 1ο μέρος οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν καλή κυκλοφορία και αποτελεσματικότητα ενώ στο 2ο μέρος έδωσαν έναν πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι γεγονός που τους οδήγησε στο να κάνουν πολλά λάθη. Οι παίχτες του ΠΑΣ άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Γεωργόπουλου ο κεντρικός αμυντικός του Αρμενοχωρίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία του Τσουκαλά. Στο 5ο λεπτό ο Φουδούλης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Αρμενοχωρίου και ο Μπαμπάρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι 2πλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ, ενώ ο ίδιος παίχτης με ατομική προσπάθεια στο 13ο λεπτό έκανε το 0-3. Στο 22ο λεπτό ο Φουδούλης μετά από πάσα του Μπατμά και κοντινή προβολή ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ ενώ ο τελευταίος με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια από αριστερά ο Κωτσόπουλος με δυνατή σέντρα βρήκε τον Φερεντίνο που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τελευταίο τέρμα του ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80ο λεπτό πέτυχαν τον γκολ της τιμής.

Το επόμενο φιλικό για τον ΠΑΣ που χαρακτηρίζεται το σημαντικότερο της χρονιάς είναι μέσα στο ΔΑΚ Φλώρινας το προσεχές Σάββατο 18-8-2012 στις 18:00 με αντίπαλο την 2η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ u20. Η ποδοσφαιρική Φλώρινα αναμένεται να ζήσει σημαντικές στιγμές αφού πολύς κόσμος έχει ενδιαφερθεί για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και το Στάδιο αναμένεται γεμάτο. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ (35΄ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ - 70΄ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ (78΄ ΔΟΡΗΣ), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (70΄ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΩΦΙΔΗΣ (78΄ΠΑΡΙΣΗΣ), ΤΣΙΡΩΝΗΣ (72΄ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (60΄ ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ (45΄ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ (45΄ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (60΄ΦΩΤΕΙΝΟΣ), ΜΙΝΟΣ (60΄ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (60΄ΡΑΜΑ)