Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΣ...

...μετά την νίκη του με σκορ 7-0 επί της Θύελλας Φιλώτα. Οι παίχτες των 2 ομάδων επηρεασμένοι από τη μεγάλη ζέστη (38ο C) δεν απέδωσαν γρήγορο και ενεργητικό ποδόσφαιρο με αυτούς της Φλώρινας πιο έμπειρους να παίρνουν τη νίκη και να καλούνται για τη 2η αγωνιστική να αντιμετωπίσουν και πάλι εντός έδρας τον Ατρόμητο Σιταριάς. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Γυφτόπουλος με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Φουδούλη από δεξιά. Ο Φουδούλης στο 13ο λεπτό που είχε μεγάλα κέφια με έναν κεραυνό από τα 30μ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ. Σε φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ ο Ράμα έβγαλε μόνο του τον Φουδούλη αυτός σέρβιρε στον στεφανίδη για το 3-0 στο 22΄. Στο 47ο λεπτό και πάλι ο Φουδούλης πάσαρε στον Γυφτόπουλο για το 4-0 ενώ στο 53΄ ο μετά από ατομική προσπάθεια του Γλούφτση ο Φουδούλης διπαλσίασε με σουτ τα προσωπικά του τέρματα. Στο 59΄ και πάλι ο Φουδούλης έσκαψε στον Ράμα που αριστερό μονοκόμματο σουτ έκανε το 6-0 ενώ στο 69΄ο Γκατζόπουλος αυτή την φορά έβγαλε μόνο του τον Γλούφτση που με ψύχραιμο πλασέ έκλεισε τον δείκτη του σκορ για τον ΠΑΣ. 

Ο επόμενος αγώνας του ΠΑΣ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτή την φορά είναι και πάλι μέσα στο ΔΑΚ με αντίπαλο τον Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα το προσεχές Σάββατο στις 17:00.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (45΄ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΝΔΟΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΡΑΜΑ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (55΄ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (55΄ ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ