Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ...

...στο πρώτο φιλικό του ΠΑΣ μέσα στο ΔΑΚ με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ κ20. Οι φιλοξενούμενοι όντας πιο μπροστά στην προετοιμασία τους επικράτησαν με σκορ 3-4 του ΠΑΣ, οι παίχτες του οποίου φάνηκαν κουρασμένοι από την προετοιμασία αλλά ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Όλες οι συνθήκες έδειχναν ότι θα πραγματοποιούνταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε ένα καταπληκτικό στάδιο με 2 καλές ομάδες και με αρκετό κόσμο (500 περίπου φίλαθλοι), κάτι που επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο ΠΑΣ άνοιξε πρώτος το σκορ όταν στο 7ο λεπτό ο Κωτσόπουλος σέντραρε από αριστερά, ο Γυφτόπουλος στόπαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με γυριστό σουτ πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Τουμανίδη και διαγώνιο σουτ του Κουλούρη. Στο 2ο μέρος και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που διεύρυνε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 με τον Πόζογλου, αλλά γρήγορα ο Φουδούλης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 2-3. Στο 75΄ σε λάθος της άμυνας του ΠΑΣ ο παίχτης του ΠΑΟΚ Βασαϊτης από κοντά έκανε το 2-4, με τον Σωκράτη Παλάντζα να κλείνει το σκορ όταν κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά και κλέβοντάς την από τον αντίπαλο τερματοφυλακά πέτυχε το τελικό 3-4.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ (75΄ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ (60΄ΡΑΜΑ), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (60΄ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΩΦΙΔΗΣ (75΄ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΤΑΣΚΑΣ ( 75΄ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (45΄ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (45΄ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ (45΄ΦΩΤΕΙΝΟΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (45΄ ΜΗΝΟΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (60΄ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (60΄ΙΝΔΟΣ)

ΠΑΟΚ: ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ, ΒΑΣΑΪΤΗΣ,ΜΠΑΝΤΑΝΗΣ,ΚΑΡΑΜΠΑΣ, ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ, ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΚΟΣ, ΠΟΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΟΛΟΥΔΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ

* Κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο αίσθηση έκαναν οι νεαροί παίχτες της ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα βοήθησαν στην διεξαγωγή του ως ball boys.
** Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάτης Αθανάσιος με βοηθούς τον Πέτρο Κεβρεκίδη και τον Αντώνη Κρομμυλίδη, οι οποίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα αγωνιστικά.
*** Ιδιαίτερα δυναμική ατμόσφαιρα στην κερκίδα του ΔΑΚ δημιούργησαν οι οπαδοί της Λ.Φ. ΠΑΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "Λυγκιστές" οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να ενθαρρύνουν τους νεαρούς άσους του ΠΑΟΚ και ανταμείφθηκαν με ευχαριστήριο χειροκρότημα από τους δεύτερους στο τέλος.
**** Ικανοποιημένοι έδειξαν κατά την αποχώρηση τους από το ΔΑΚ από την φιλοξενία οι προπονητές του ΠΑΟΚ Κυριάκος  Αλεξανδρίδης, Αλέκος Θεοδωρίδης και Δημήτρης Μούσιαρης.
*****Με την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και ο αδερφός του παίχτη του ΠΑΣ Θανάση Μπαντάνη καθώς και ο υιός του πρώην παίχτη του ΠΑΣ ΚΑτσούμπα 
******Περισσότερο κόσμο περίμεναν οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ αλλά ο κόσμος λόγω της εποχής δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.
*******Επόμενο δυνατό φιλικό για τον ΠΑΣ και πάλι στο ΔΑΚ θα είναι την προσεχή Τετάρτη στις 18:00 με την ομάδα του ΠΕΡΔΙΚΑ.