Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ....

...αλλά νίκη στο φιλικό με την Αναγέννηση Νεοχωρακίου με σκορ 2-3. Οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν νωθροί στον αγωνιστικό χώρο και δεν δικαιολόγησαν σε καμία περίπτωση την ανώτερη κατηγορία στην οποία αγωνίζονται, αφού έδειξαν ότι υποτίμησαν τους αξιόμαχους ποδοσφαιριστές του Νεοχωρακίου που αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Το σκορ άνοιξε ο Μπατμάς για τον ΠΑΣ με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπατμά στο 5ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι παίχτες του ΠΑΣ ήταν φλύαροι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος του αποτέλεσμα και να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 2-1. Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο Γκατζόπουλος σε μία ατομική προσπάθεια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Νεοχωρακίου κερδίζοντας πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μήνος ισοφαρίζοντας στο 48ο λεπτό ενώ στο 60ο ο Σωκράτης Παλάντζας έκανε το τελικό 2-3 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι πατέρας και υιός Σωκράτης και ο 14χρονος Ευθύμης Παλάντζας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ (ΣΤΟΪΚΟΣ - ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Ε. ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ), ΤΣΙΡΩΝΗΣ (ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΙΝΔΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ (ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ (ΔΟΡΗΣ), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΟΥΦΑΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ (ΠΑΡΙΣΗΣ), ΜΗΝΟΣ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ