Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Πρώτη Φιλική νίκη του ΠΑΣ μέσα στο ΔΑΚ...

...επί της ΑΕ Περδίκκα με σκορ 7-1. Οι παίχτες του ΠΑΣ έχοντας μεγάλα ποσοστά ευστοχίας πήραν μία ευρεία σε έκταση του σκορ νίκη επί της ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑ οι παίχτες της οποίας βρίσκονται περίπου 15 μέρες πίσω σε προετοιμασία. Ο Μήνος άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης μετά από ωραία προσπάθεια του Μέκολλι από αριστερά εκμεταλλευόμενος ωραία κάθετη πάσα του Φουδούλη. Στο 18ο λεπτό ο Μπαμπάρης με ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε 4 αντιπάλους του με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ. Στο 39ο λεπτό και πάλι ο Μήνος με αριστοτεχνικό πλασέ έκανε το 3-0 και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίχτης με κεφαλιά έστρωσε στον Στεφανίδη που από κοντά με πλασέ έγραψε το 4-0. Στο 45ο λεπτό σε ωραία μπαλιά του Μπαμπάρη ο Μέκολλι κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0. 

Στην επανάληψη οι παίχτες του Περδίκκα ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ενώ στο 77ο ο Γλούφτσης έβγαλε μόνο του τον Γυφτόπουλο που με κοντινό πλασέ έκανε το 6-1 και ο ίδιος παίχτης με σκαφτό πλασέ έκλεισε το σκορ της αναμέτρησης αφού είχε προηγηθεί ωραία εναλλαγή της μπάλας από Γλούφτση - Παλικρούση - Ράμα και ωραία κάθετη του τελευταίου. 

Επόμενος αγώνας του ΠΑΣ είναι μέσα στο ΔΑΚ με την Θύελλα Φιλώτα για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ το Σάββατο στις 17:00.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ (70΄ΣΤΟΪΚΟΣ), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (70΄ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΤΑΣΚΑΣ (46΄ΚΩΦΙΔΗΣ), ΙΝΔΟΣ (70΄ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΓΚΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΜΕΚΟΛΛΙ (70΄ΡΑΜΑ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (45΄ΦΩΤΕΙΝΟΣ), ΜΗΝΟΣ (45΄ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (45΄ΚΕΣΙΔΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (46΄ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ)