Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 1-2

Εικοσιτέσσερις σχεδόν ώρες πέρασαν από  το χθεσινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ Φλώρινας μεταξύ των ομάδων  Π.Α.Σ Φλώρινα και Ερμή  Αμυνταίου που έληξε  1-2 υπέρ του Ερμή και ακόμη να κατασταλάξουν τα αισθήματα που πλημμύρισαν τους αγνούς υποστηρικτές του Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!
Η λαική μας παράδοση είναι γεμάτη από παροιμίες και ρήσεις προκειμένου να περιγράψει κανείς το χθεσινό παιχνίδι.Όμως κινδυνεύει να πέσει έξω στις εκτιμήσεις του λόγω της ιδιαιτερότητάς του.Εκτιμώ πως περιγράφοντας τις φάσεις του αγώνα θα διαλέξετε μία παροιμία που θα σας ταιριάζει!!
Νωρίς - νωρίς ο Π.Α.Σ κάνει την πρώτη φάση!
3΄ Μετά από ωραία εναλλαγή των παικτών ο Βάκης Τασόπουλος σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
11΄Από τα αριστερά για τον Ερμή Αμυνταίου  ο Καζαντζίδης πραγματοποιεί δυνατό σουτ που στέλνει την μπάλα στο αριστερό <<Γ>> της εστίας του Γρ. Ναλπαντίδη γράφοντας το 0-1!
21΄Εκτέλεση φάουλ για τον Π.Α.Σ από τον  Κ.Τσίγλη φεύγει η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
24΄Σε συνέχεια φάσεις των παικτών του Π.Α.Σ ο Κ.Παπαδόπουλος σουτάρει με δύναμη τραντάζοντας ο δεξί κάθετο δοκάρι!!
26΄Εκτέλεση φάουλ απευθείας από τους παίκτες του Ερμή η μπάλα επικίνδυνα περνά πάνω από τα δοκάρια του Π.Α.Σ.
30΄Κλασσική ευκαιρία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.Ο κινητικός Φίλιππας Μπάγας βγαίνει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο σουτ που εξαπολύει προβάλει το πόδι αμυντικός του Ερμή παίρνοντας στη κυριολεξία την ισοφάριση του Π.Α.Σ μέσα από το πιάτο!!
36΄Σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Μ.Τασόπουλος πιάνει κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ερμή!! Δυο τα δοκάρια μέχρι στιγμής για το Π.Α.Σ!!!!
43΄Λίγο έλειψε να τελειώσει το παιχνίδι ο Ερμής. Ο Γ. Κελεσίδης δεν απομακρύνει σωστά την μπάλα ,παρεμβαίνει στην φάση επιθετικός παίκτης των αντιπάλων και στο πλασέ βρίσκεται σωτήρια για τον Π.Α.Σ ο Γ.Ναλπαντίδης διώχνοντας κόρνερ την μπάλα.
46΄Ωραία ενέργεια από τον Λεζάκη το σουτ του  καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Ερμή!
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ωραίο παιχνίδι ,γρήγορο,δυνατό με πολλές φάσεις,δύο (2) Δοκάρια για την ομάδα του  Π.Α.Σ Φλώρινα.
Ο φιλοξενούμενος Ερμής προσπαθεί  έξυπνα και με ωραίο τρόπο να κυκλοφορήσει την μπάλα ,  καθώς έχει καταφέρει  σε δυο μόνο φάσεις να πετύχει ένα τέρμα και έχασε άλλο ένα!!
Ο Π.Α.Σ είναι αποφασισμένος να μην πέσει αμαχητί!!
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52΄ Ατυχίας συνέχειας για τον Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς ο Μ.Τασόπουλος σημαδεύει για δεύτερη προσωπική του φορά το οριζόντιο δοκάρι ,αυτή την φορά σε δυνατό σούτ που εξαπέλυσε!!
55΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπάγα, βρίσκει τον Τσίγλη που με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ερμή.
58΄Ο Μ.Ρούφας σε επέλασή του από τα αριστερά πιάνει δυνατό τεχνικό σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το αριστερό <<Γ>> της εστίας του Ερμή.
60΄Σε ένα από τα λίγα λάθη της άμυνας του Ερμή το εκμεταλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο οι παίκτες του Π.Α.Σ!! Στη  φάση διαρκείας κεραυνοβολεί την αντίπαλη εστία ο Κ.Παπαδόπουλος <<Ντινάρας>> και σε κόντρα των αντιπάλων σωμάτων η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Ερμή κάνοντας το 1-1!! 
72΄-75΄ Ο Π.Α.Σ πραγματοποιεί τρείς αλλαγές:Βγαίνουν οι Μπάγας,Αλεξιάδης,Ρούφας και μπαίνουν αντίστοιχα οι: Γλούφτσης,Κυρκόπουλος,Τσώτσος.ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!! 
Ο Π.Α.Σ πιέζει για την νίκη. Εδώ βάλτε όποια παροιμία σας ταιριάζει. 
Porca Mizeria θα σας πω ala italiano!!!
86΄Τραγικό λάθος της άμυνας του Π.Α.Σ!!Ο επερχόμενος Ηλιάδης του Ερμή πλασάρει τον Ναλπαντίδη που αποκρούει σωτήρια.Δεν εγκαταλείπει ο επιθετικός του Ερμή και με νέα προβολή κάνει το 1-2!!
92΄Τελευταία φάση του αγώνα!!Σε εκτέλεση φάουλ ο Μ.Τασόπουλος πετυχαίνει το χατ τρίκ των δοκαριών της σεζόν! Τρίτο δοκάρι !!!Στη συνέχεια της φάσης ο <<Ντινάρας >>σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα λίγο  πάνω από την συμβολή των δοκαριών .Απίστευτη ατυχία για τον Π.Α.Σ.για να ισοφαρίσει τουλάχιστον!!
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-2 σπουδαία νίκη για τον Ερμή!!
Ο Λύγκας του Π.Α.Σ Φλώρινας θα πρέπει να γιατρέψει τις πληγές που του άφησε η προηγούμενη  τραυματική εβδομάδα που διανύει (Δύο συνεχόμενες ήττες εντός έδρας)
Δικαιολογίες αν θέλετε ..δεν υπάρχουν!!! Δέστε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο!!Αισιοδοξήστε!! Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος μόλις ξεκίνησε!! Γερά ο στόχος είναι κοντά!!  
Η Σύνθεση του Π.Α.Σ
Ναλπαντίδης, Κελεσίδης,Τσίγλης Κ., Γιαγκουλίδης Η.,Ρούφας(74΄Γλούφτσης) 
Παπαδόπουλος K.,Τασόπουλος Ε., Λεζάκης Κ Μπάγας(75΄Τσώτσος)Αλεξιάδης(75΄Κυρκόπουλος),Τασόπουλος Θ.,  

Υ.Γ
ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ  ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ (....ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ) ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Κείμενο Στάθης Βλαχογιάννης