Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΣΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Νέων από τον νέο Ομοσπονδιακό Τεχνικό Γιάννη Γκούμα δέχθηκε εχθές ο νεαρός Φλωρινιώτης Ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κεσίδης. Ο 17χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και νυν του Ολυμπιακού Βόλου, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις του με την ομάδα της Θεσσαλίας στη Football League και θα συμμετέχει στις προπονήσεις της εθνικής νέων. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ του εύχεται να είναι γερός και να πετύχει όλους τους αθλητικούς και μη στόχους που έχει θέσει στη ζωή του. Ιδιαίτερη μνεία έκανε και το έγκυρο αθλητικό site magnesiasports.gr χαρακτηρίζοντας τη κλήση του Κεσίδη μεγάλη τιμή γιατον Ολυμπιακό Βόλου. Σας παραθέτουμε την ανάρτηση του magnesiasports.gr 
Τιμή για τον Ολυμπιακό η κλήση στην Εθνική του Κεσίδη
"Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου η κλήση του Δημήτρη Κεσίδη στην Εθνική ομάδα Κ18 από τον Γιάννη Γκούμα. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τα ονόματα όλων των διεθνών την Πέμπτη το πρωί και μέσα σε αυτούς υπάρχουν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές από την επαρχία, που δεν προέρχονται από ομάδες της Super League. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Κεσίδης, ενώ εκπρόσωπο έχουν και η Παναχαϊκή και Πανσερραϊκός. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προέρχονται ως επί το πλείστον από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό Πειραιώς, ΆΕΚ και ΠΑΟΚ.
Τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει η Εθνική Κ-18 (γεννημένοι το 1997) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 8/12 (16:30), 9/12 (10:00 & 17:00) και 10/12 (11:00). Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας κάλεσε στην αποστολή και τον Δημήτρη Κεσίδη του Ολυμπιακού Βόλου για πρώτη φορά, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα στην πρόσκληση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας."
Συγκεκριμένα οι κλήσεις:
ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΤΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΕΚ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΑΕΚ
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ , ΠΑΟΚ
ΣΤΡΑΤΗΓΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΣΒΑΡΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΑΕΚ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΕΚ
ΠΑΤΡΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΟΚ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΕΚ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΕΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ
ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΚΡΟΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ , ΠΑΟΚ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΛΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΡΕΓΚΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ