Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Μετά τα δύο ατυχή αποτελέσματα η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ επικράτησε με σκορ 0-4 μέσα στους Λόφους επί του τοπικού Άρη και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών κλείνοντας με θετικό πρόσημο τις επίσημες υποχρεώσει του για το 2014. 

Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ είχε για άλλη μία φορά αρκετές απουσίες αλλά καλούνταν μέσα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο να ξεπεράσει τον σκληροτράχηλο αντίπαλο που λέγεται Άρης Λόφων. Οι Λοφιώτες ξεκίνησαν πιο δυνατά και μάλιστα έχασαν 2-3 σημαντικές ευκαιρίες στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ναλπαντίδη να κρατάει το μηδέν για τον ΠΑΣ που στην συνέχεια ανέβασε στροφές και μπορούσε να ανοίξει σε αρκετές περιπτώσεις το σκορ με τους Λεζάκη, Τασόπουλο Θ, Τασόπουλος Ε. αλλά και Αλεξιάδη. Στο 40ο λεπτό ο Θωμάς Τασόπουλος κατάφερε να κάνει το 0-1 και οι δύο ομάδες μπήκαν με αυτό το σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη οι Τασόπουλος Θ., Λεζάκης και Μπάγας πέτυχαν τρία γρήγορα τέρματα για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ενώ ένα χαμένο πέναλτι είχε ο Γιώργος Κυρκόπουλος. Η επόμενη αγωνιστική καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου του 2015 με τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ να φιλοξενεί τον Μελιτέα Μελίτης στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ (ΓΚΟΥΛΟΣ), ΡΟΥΦΑΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΤΣΙΓΛΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΜΠΑΓΑΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ. , ΛΕΖΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ.