Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στο ΠΑΟΚ Football Prints Christmas Cup

Με το τμήμα των Junior συμμετείχε η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε το δίκτυο ακαδημιών PAOK FOTTBALL PRINTS στα γήπεδα Champions στην Θεσσαλονίκη.

Οι παίχτες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αντιμετώπισαν άλλες ομάδες του δικτύου σε 25λεπτες αναμετρήσεις που είχαν χωριστεί σε δύο ομίλους των 5-6 ομάδων. Στον πρώτο αγώνα οι παίχτες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ επικράτησαν με σκορ 4-0 της Ακαδημίας Fair Play από την Κομοτηνή. Στον 2ο αγώναμε τα Γιάννενα δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα και δέχθηκε τρία γκολ στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα με το τελικό σκορ να φτάσει στο 0-6. Στον 3ο αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Δράμας ο ΠΑΣ αν και προηγήθηκε με σκορ 4-0 ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της συνάντησης. Ενώ στο αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν μία πολλή καλή εμφάνιση και προηγήθηκαν μάλιστα κάποια στιγμή με 4-1 αλλά στο τέλος γνώρισαν την ήττα με σκορ 6-4. 

Στην συνέχεια η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο Φιλίππειον στο γνωστό Σειχ Σου με τους παίχτες της ομάδας να παίρνουν το γεύμα τους και να ξεκουράζονται για λίγη ώρα. Το βραδάκι σύσσωμη η αποστολή επισκέφθηκε τον Αστερόκοσμο και το εργαστήριο Σοκολάτας στην Έκθεση με τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους να απολαμβάνουν τα παιχνίδια και το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε. Η μέρα έκλεισε με το δείπνο που έγινε στο ξενοδοχείο υπό της ζωντανής μουσικής που είχε το εστιατόριο του Φιλίπειον. 

Την Κυριακή το πρωί η ομάδα του ΠΑΣ σε αγώνα κατάταξης κατέλαβε την τρίτη θέση της αφού επικράτησε με σκορ 3-0 της ομάδας RIA SPORT από την Πρέβεζα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΤΕΛΑΛΙΔΗΣ, ΔΑΛΑΚΗΣ, ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ