Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δημήτρης Κεσίδης στο Τουρνουά "Valentin Granatkin" με την Εθνική Νέων

Μετά τις άριστες εντυπώσεις που άφησε στον Ομοσπονδιακό Τεχνικό στο τριήμερο των προπονήσεων στις αρχές του Δεκέμβρη, ο νεαρός Φλωρινιώτης πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Φλώρινα και νυν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, βρίσκεται στους 20 παίχτες της αποστολής  που από τις 3 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2015 θα συμμετάσχει σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά για την ηλικία παγκοσμίως. 

Όπως διαβάζουμε στο site της ΕΠΟ:

Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες φιλικές διοργανώσεις σε αυτή την ηλικία, σε παγκόσμιο επίπεδο, συγκεντρώνοντας στην πόλη της Ρωσίας συνολικά 16 Εθνικές Ομάδες από όλο τον κόσμο και δύο επίλεκτες από τη διοργανώτρια πόλη και τη Μόσχα.
Η ελληνική ομάδα τοποθετήθηκε στον 4ο όμιλο, αντιμετωπίζοντας τη Σλοβακία στις 3/1/2015 (16:30, SC Zenit) και την επίλεκτη της Αγίας Πετρούπολης στις 4/1 (19:00, SCC Retersburgsky). Αναλόγως των αποτελεσμάτων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει για τους αγώνες κατάταξης στις 7,9 & 11/1/2015.
Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον κ. Γιάννη Γκούμα είναι οι:
ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΤΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, A.E.K
ΣΒΑΡΝΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, A.E.K
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΠΑΤΡΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΟΚ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΚΕΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ
ΓΚΡΟΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΛΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΡΕΓΚΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΡΕΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΓΙΑΤΑΓΑΝΝΑΚHΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΕΚ
ΚΑΚΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΟΚ

Ο Κεσίδης δείχνει καθημερινά ότι με την αδιάκοπη προσπάθεια και την επαγγελματική νοοτροπία που τον διέκρινε από μικρό παιδί, αλλά και με την αμέριστη βοήθεια της οικογένειάς του μπορεί και επιτυγχάνει σταδιακά τους στόχους που έχει θέσει στην ζωή του. Η οικογένεια του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αλλά και όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου της περιοχής μας του εύχονται να έχει Υγεία και να ευχαριστηθεί όσο μπορεί περισσότερο την υπέρτατη αυτή τιμή που του γίνεται να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος. 

Ο Δημήτρης Κεσίδης με τα χρώματα του παιδικού τμήματος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ