Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μακεδονικός Αγ.Παντελεήμονα 1-1

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 5ης Αγωνιστικής της Α1 Ε.Π.Σ Φλώρινας μεταξύ του Π.Α.Σ Φλώρινα και του Μακεδονικού Αγ. Παντελεήμονα με σκορ 1-1.
Πλούσιο και χορταστικό θέαμα πρόσφεραν οι αντίπαλες ομάδες με την μπάλα να ανεβαίνει και να κατεβαίνει συνεχώς και στις δυο εστίες.Σκληρές κόντρες σώμα με σώμα με δυνατές προσωπικές μάχες, πολλές φάσεις ,δυο τέρματα  καθώς και τρεις αποβολές (δύο για τον Π.Α.Σ Φλώρινα και μια για τον Μακεδονικό) αποζημίωσαν τους παρευρισκόμενους φιλάθλους που κατέκλυσαν χτες το Δ.Α.Κ Φλώρινας.
Μόλις στοόμορφος συνδυασμός των παικτών του Π.Α.Σ Φλώρινα (Παπαγεωργίου-Μητρεβόλη-Μωησιάδη) με τον τελευταίο από τα πλάγια αριστερά να σεντράρει επικίνδυνα και τους αμυντικούς του <<Άγιου>> να διώχνουν σωτήρια προ του επερχόμενου Σολάκη.
Στο Δυνατό επικίνδυνο σουτ από τον  Ντράγκαν έδιωξε με προβολή ο Λουκάς Κωφίδης.
Στο Μάχη διεκδίκησης της μπάλας ,δίνει λίγο κάτω από την σέντρα προς την περιοχή του Π.Α.Σ, ο Ηλίας Σολάκης που αφήνει έξυπνα την μπάλα στον Μητρεβόλη και αυτός μετά από spreed  60 μέτρων περνώντας ανάμεσα από τέσσερις αντιπάλους βρέθηκε τετ α τετ απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα του Μακεδονικού που στο πλασέ του επιθετικού του Π.Α.Σ αντέδρασε σωτήρια διώχνοντας το κίνδυνο για την ομάδα της <<Λίμνης>>
Στο 24΄Μετά από διώξιμο του Κωφίδη ο Ηλίας Σολάκης διεκδικεί την κατοχή της μπάλας και μπαίνει από τα πλάγια αριστερά.Εκεί ανατρέπεται από τον Μούλα και σωστά καταλογίζεται πέναλτι.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σολάκης 1-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα!
Ακολούθησαν στη συνέχεια δυο-τρεις φάσεις από πλευράς του Μακεδονικού Αγ.Παντελεήμονα
χωρίς αποτέλεσμα καθώς είτε τα τελειώματα των παικτών του δεν ήταν σωστά είτε αντέδρασαν με σωστά διωξίματα οι αμυντικοί του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 47΄ Γέμισμα του Κελεσίδη στο βάθος της άμυνας του Μακεδονικού βρίσκει σε κανονική θέση τον επερχόμενο Μητρεβόλη που καταλογίζεται καταφανέστατα λανθασμένα από τον επόπτη γραμμών Σουγαράκη στερώντας την δυνατότητα επίτευξης τέρματος για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς έμπαινε μαζί με τον Σολάκη μόνοι τους σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού.
Στο 49΄Δυνατά εκτελεσμένο φάουλ από τον Αθανασιάδη διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Λάζαρος Ηλιόπουλος.
Στο 57΄Δυστυχώς αρνητικός πρωταγωνιστής της επόμενης φάσης ο Διαιτητής που κατά την εκτίμηση μας, αντέδρασε υπερβολικά και λανθασμένά αποβάλλοντας τον Σταύρο Μητρεβόλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα  καθώς θεώρησε και καταλόγισε επικίνδυνο φάουλ στον επιθετικό του Π.Α.Σ.Φλώρινα.Τέτοια λάθη και από τόσο κοντινή απόσταση είναι περίεργα και δεν έχουν καμιά λογική από ένα Διαιτητή του επιπέδου του Κου Αθανάσιου Κάτη. Ευτυχώς για το δίκαιο της ομάδας του Π.Α.Σ αλλά και του Μητρεβόλη βάση του βίντεο που αναρτούμε φαίνεται ότι κόντραραν στη φάση  και οι δυο παίκτες,δεν υπήρχε βάση κινήσεων των σωμάτων και των δυο ποδοσφαιριστών πρόθεση επικίνδυνου παιχνιδιού ούτε σπρώξιμο.Τι είδε άραγε ο Διαιτητής??????
Στο 70΄Σωτήρια απόκρουση του Λάζαρου Ηλιόπουλου σε καρφωτή κεφαλιά του Ρωμαίου πετώντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.
Στο 74΄ΣΩΣΤΗ απόφαση του Διαιτητού και αποβολή του Μιχάλη Ρούφα βάση νέων κανονισμών Διαιτησίας Ποδοσφαίρου.
Στο 79΄ΣΩΣΤΗ απόφαση του Διαιτητού και αποβολή του Φερεντίνου βάση νέων κανονισμών Διαιτησίας Ποδοσφαίρου.
Στο 81΄Βαθιά σέντρα του Πέτρου Σβίρου βρίσκει τον συνήθη ύποπτο Ιορδάνη Ρωμαίο που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ηλιόπουλου γράφοντας το τελικό 1-1.
Λήξη του αγώνα .
Το τελικό 1-1 δυστυχώς αφήνει παράπονα για την χτεσινή Διαιτητική τριάδα καθώς στέρησε στον Π.Α.Σ Φλώρινα την επίτευξη ενός τέρματος καταλογίζοντας λανθασμένο off side σε επίθεση του Μητρεβόλη (Το παραδέχτηκε αργότερα ζητώντας μάλιστα και συγνώμη αντρίκια ο επόπτης γραμμών Νίκος Σουγαράκης σε παίκτη του Π.Α.Σ!!) και αποβάλλοντας τον ίδιο ποδοσφαιριστή  με υπερβολική απόφαση στο 57΄αφήνοντας την ομάδα της Φλώρινας με 10 παίκτες για 33 ολόκληρα λεπτά. Παράπονα φέρεται να έχει και ο Μακεδονικός επίσης για λανθασμένες υποδείξεις.
Βλέπετε από την ανάρτηση του κειμένου μας αποδίδουμε τα δίκαια και στις αποφάσεις αποβολών των Ρούφα και Φερεντίνου αλλά και λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη σκάφη!!
Λίγο έλειψαν αποφάσεις με λανθασμένα σφυρίγματα και υποδείξεις να προκαλέσουν σύρραξη μεταξύ των παρευρισκόμενων φιλάθλων και των δυο ομάδων που ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων εξομάλυναν την κατάσταση.
Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να πάρετε την σωστή απόφαση μέσα σε δευτερόλεπτα και να αποδώσετε τα δίκαια αλλά τώρα σοβαρά Κύριοι ....για αυτό πληρώνεστε!!
Επιτέλους φτάνει!
Το φώναζαν πολλοί  και διάφοροι χτες ....
Σεβαστείτε τον ίδρωτα των ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων αλλά  και το εισιτήριο που καταβάλλουν οι υγιής φίλαθλοι και όλοι οι παράγοντες όλων των ομάδων με υπέρτατο σκοπό την ανάδειξη του τοπικού ποδοσφαίρου.
Τα λεφτά πια Κοι δεν υπάρχουν....είναι λίγα και μετρημένα και πια ένα συγγνώμη δυστυχώς δεν φτάνει.Οι απαιτήσεις πολλές!!
Ζητάμε επιτέλους το 50-50 κακό είναι ρε γαμ..το!!
Σύνθεση Π.Α.Σ Φλώρινα: Ηλιόπουλος, Κελεσίδης, Σοβισλής, Κωφίδης, Ρούφας, Παπαγεωργίου, Ιωαννίδης, Μπάγας, Μητρεβόλης, Μωυσιάδης, Σολάκης                                             Αλλαγές: Στο 70΄Λεζάκης, Τζουβάρας, Τσώτσος.


Πάμε για δουλειά!!