Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Για 7η συνεχή χρονιά βρέθηκε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στην Ακαδημία Γιώτσα...

...στην Πιερία. Η Ακαδημία μας εχθές Κυριακή συμμετείχε στο τουρνουά που διοργανώνει κάθε η Ακαδημία του Αστέριου Γιώτσα στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο ΠΑΣ Φλώρινα αγωνίστηκε με 5 τμήματα σε άψογες καιρικές συνθήκες έχοντας καλή παρουσία στους περισσότερους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα το Παιδικό τμήμα επικράτησε με 1-5 των γηπεδούχων. Το Προπαιδικό2004 τμήμα έχασε από την Ακ. Γιώτσα 3-2 ενώ οι 2005 με 3-0. Οι Τζούνιορ 2006 νίκησαν 0-1 την Ακαδημία Γιώτσα1, ηττήθηκαν 0-2 από την Ακαδημία Γιώτσα2,  ηττήθηκαν με 1-2 από τον Εθνικό και ήρθαν 0-0 με τα Τρίκαλα. Οι Τζούνιορ 2007 ήρθαν 0-0 με την Ακαδημία Γιώτσα2, κέρδισαν 1-0 τα Τρίκαλα1, ήρθαν 2-2 με την Ακαδημία Γιώτσα1 και νίκησαν 5-4 τα Τρίκαλα2. Οι Προτζούνιορ έφεραν 4-3 με την  Ακαδημία Γιώτσα, νίκησαν επίσης 5-2 με τον Εθνικό και ηττήθηκαν 2-4 από τα Τρίκαλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΣΙΑΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΜΑΛΟΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ Π., ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΡΑΙΣ, ΧΑΤΖΙΟΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ2006: ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΘΩΜΑΪΔΗΣ Κ., ΝΤΩΝΟΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΚΟΪΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΝΟΥΝΗΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ2007: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ι., ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Π.

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΚΟΥΤΑΒΟΣ, ΣΑΜΠΑΛΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ Α., ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΚΑΛΙΒΙΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ.