Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Με το δεξί ξεκίνησαν το Παιδικό και το Προπαιδικό...

....στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας αφού επικράτησαν του Ερμή Αμυνταίου στο ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο το πρωί. Οι παίδες δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα αν και προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Χριστάκη και Μάλου αλλά στο 2ο μέρος έπιασαν πολύ καλή απόδοση και πέτυχαν ορισμένα πολύ ωραία τέρματα με τον Γροσδάνη3, Ραχωβίτσα2, Δήμτσιο και Κουβαρά κάνοντας το 9-0. Οι Προπαίδες αντίθετα στο πρώτο μέρος έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν με 9-1 με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2004 ενώ στο δεύτερο μέρος με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2005 το σκορ έφτασε στο 13-4. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Ντούρος3, Γκινούδης3, Αποστολίδης3, Παλικρούσης Α., Τράϊκος, Γεωργίου Ζ2.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΟΥΚΑΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΠΑΣΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΑΪΚΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Ι., ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΜΑΛΟ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ. ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Κ., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΙΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ.