Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Νέα νίκη του ΠΑΣ μέσα στο ΔΑΚ...

...με αντίπαλο αυτή την φορά τον Αίαντα Αμμοχωρίου με σκορ 5-0. Οι δύο ομάδες κατέβηκαν στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ με αρκετές ελλείψεις και ο ΠΑΣ προηγήθηκε πριν ακόμα συμπληρωθεί το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Φουδούλης πάσαρε στον Γυφτόπουλο ο οποίος εξ'επαφής δεν πρόλαβε να πλασάρει όπως θα ήθελε τον Κοϊμτσίδη και στην επαναφορά της μπάλας οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν όπως θα ήθελαν με τον Ρωμαίο να την δέχεται έξω από την περιοχή και να κεραυνοβολεί για το 1-0. Στο 12ο λεπτό ο Γυφτόπουλος με εξαιρετική πάσα έβγαλε μόνο του τον Φουδούλη που με σκαφτό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 14ο λεπτό ο Στέφανος Στόϊκος εκτέλεσε φάουλ που βρήκε τον Κώστα Στόϊκο σε καλή θέση. Στο 20΄ σε κόρνερ του Μπατμά ο Δερμιτάκης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Ρωμαίος με νέο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 35΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κοϊμτσίδης σε σύγκρουσή του με τον Γυφτόπουλο τραυματίστηκε στο δεξί αφτί και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας όπου χρειάστηκε να του τοποθετηθούν 5 ράμματα. Στο 38΄ λεπτό ο Ρωμαίος με κεφαλιά πάσα έβγαλε σε καλή θέση τον Γυφτόπουλο που δοκίμασε το αριστερό σουτ με την μπάλα να περνάει διαγώνια άουτ. Στο 62ο λεπτό ωραία εναλλαγή της μπάλας του Ράμα με τον Φουδούλη έξω από την περιοχή με τον Γεωργόπουλο να σεντράρει εν κινήσει και την απόκρουση του τερματοφύλακα να παίρνει ο Ρωμαίος πετυχαίνοντας προσωπικό χατ-τρικ.Στο 70΄είχαμε σουτ του Μπατμά έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στο 75΄ ο ίδιος παίχτης έβγαλε σε καλή θέση τον Γκατζόπουλο που με πλασέ έκανε το τελικό 5-0.

* Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα εύχεται περαστικά στον Κοϊμτσίδη Χρήστο και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
** Για πρώτη φορά κανένας εκ των τριών Αρχηγών του ΠΑΣ (Γλούφτση, Μπαμπάρη, Καρακόλη) δεν ήταν στην αρχική 11άδα της σύνθεση του ΠΑΣ με τους Τσιρώνη και Στόϊκο να λαμβάνουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
*** Ο επόμενος αγώνας του ΠΑΣ είναι εκτός έδρας με τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα την Τετάρτη 6-3-2013 και ώρα 15:30 για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΛΑΓΚΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ (46΄ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ (30΄ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ΡΑΜΑ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΡΩΜΑΙΟΣ.