Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....

...αφού οι παίδες του ΠΑΣ επικράτησαν αν και γηπεδούχοι μέσα στο Αμμοχώρι με σκορ 2-0 του τοπικού Απόλλωνα. Οι παίχτες του ΠΑΣ ξεπέρασαν την όποια κούραση είχαν από το ταξίδι του Σαββάτου και πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν το θετικό αποτέλεσμα τόσο στον αγώνα του πρωταθλήματος όσο και στον φιλικό αγώνα που ακολούθησε με αντίπαλο την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας με σκορ 1-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν σε όλη τη διάρκεια μιά ελαφρά υπεροχή που μεταφράστηκε σε γκολ στο 21ο λεπτό όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Παρίση, Δόρης βρήκε με τακουνάκι τον Σταμπουλτζή και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη στο 43ο λεπτό ο Αντωνιάδης με ατομική προσπάθεια πέρασε 3 αντιπάλους μπήκε περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν το παιδικό τμήμα της Αναγέννησης Πτολεμαϊδας με το Αμμοχώρι να χάνει με σκορ 0-4 και τον ΠΑΣ να επικρατεί με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Θόδωρο Μαρτσούλη που πήρε το ριμπάουντ σε ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα μετά από δυνατό σουτ του Δόρη. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Κ., ΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ