Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

1η νίκη 1οι τρεις βαθμοί για τον ΠΑΣ...

...στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη νέα Γ΄Εθνική κατηγορία. Ο ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 3-0 επί του Καμβουνιακού Δεσκάτης για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ μέσα στο ΔΑΚ πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο 1ο ημίχρονο. Η ομάδα της Φλώρινα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα 2 παιχνίδια αλλά τα νέα παιδιά που κλήθηκαν να βοηθήσουν αντεπεξήλθαν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις του αγώνα. 

Ο ΠΑΣ μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό είχε μια καλή φάση με τον Ρωμαίο ενώ στο 20ο λεπτό ο Γυφτόπουλος με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ αφού η μπάλα βρήκε πρώτα και τα 2 κάθετα δοκάρια του Κοτίτσα. Στο 26ο λεπτό ο Γυφτόπουλος από αριστερά βρήκε τον Ρωμαίο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 40ο λεπτό ο Μπατμάς με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το τελικό 3-0 για την ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Στο 43ο λεπτό ο Γυφτόπουλος από καλή θέση δεν μπόρεσε να αυξήσει τα τέρματα της ομάδας μας. Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Γκατζόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση σε αντεπίθεση του ΠΑΣ αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει όπως θα ήθελε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ η πίο αξιόλογη φάση των φιλοξενουμένων έγινε στο 65΄ με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ πάνω από την εστία του Στόϊκου. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο ΠΑΣ είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τους Γκατζόπουλο και Μπατμά να πετύχει κάτι καλό αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στο τέλος του αγώνα ο Φουδούλης έχασε μοναδική ευκαιρία όταν σε τετ α τετ ο Κοτίτσας απέκρουσε με το πόδι το πλασέ που επιχείρησε.

Την επόμενη 4η αγωνιστική των μπαράζ ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Αναρράχης ενώ την Κυριακή υποδέχεται την ομάδα της Καστοριάς.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΛΑΓΚΟΣ (60΄ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ, ΡΑΜΑ (49΄ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (60΄ΜΗΝΟΣ), ΡΩΜΑΙΟΣ