Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ...

...από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ15 Θόδωρο Ελευθεριάδη που είναι Υπεύθυνος συγκρότησης της ομάδας της Βόρειας Ελλάδας που θα πάρει μέρος στη Γ΄Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιλογής Εθνικών Ομάδων. Πρόκειται για τους Άγγελο Τσώτσο που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Φλώρινας και την Τρίτη Περιφέρεια στην κατηγορία των Παίδων και τον Κεσίδη Δημήτριο που εκπροσωπήσει αντίστοιχα τις ίδιες ομάδες στην κατηγορία των Νέων. Οι δύο νεαροί Φλωρινιώτες θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης την Τετάρτη στις 12:00 και 14:00 αντίστοιχα που θα διεξαχθούν στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας με αντίπαλο την 2η ζώνη (Κεντρική Ελλάδα) και σε περίπτωση πρόκρισής τους θα αγωνιστούν στο Στάδιο Καραϊσκάκη στον μεγάλο τελικό την Παρασκευή 10-5-13.  
Ο νεαρός Άγγελος Τσώτσος
Ο Δημήτρης Κεσίδης Διακρίνεται στην απονομή του Κυπέλλου του φετινού Πρωταθλητή της ΕΠΣ Φλώρινας


Ήδη η ΕΠΟ έχει στείλει στις 53 Ενώσεις τα ονόματα που επελέγησαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές σε συνεργασία με τους περιφερειακούς. Στην αποστολή των ομάδων της Α’ Ζώνης (Βόρειας), συμμετέχουν από 20 ποδοσφαιριστές σε κάθε τμήμα, εκ των οποίων επίσημα θα βρίσκονται στην αποστολή για τους αγώνες 18 ποδοσφαιριστές.

Από την ομάδα  ΠΑΙΔΩΝ    κλήθηκαν  οι Χρυσόπουλος Στ. (Ημαθίας), Τσώτσος Άγγ. (Φλώρινας), Σωτηριάδης Ελ., Ζαγκουντίνος Στ., Νάνος Ζ., Μαυροδήμος Γ. (Κοζάνης), Χατζηιωαννίδης Ι., Κινάλης Β., Μακούσης Θ., Παπαδόπουλος Ν., Χατζηστράβος Ζ.,  (Σερρών), Ντραγάνης Αδ., (Μακεδονίας). Παπαυλου Δημ., Παρούτσης Ε. (Δράμας), Τσίφτσης Αντ., Δημητρίου Κ., (Πέλλας), Φιλιππίδης Β., Τζιτζιφάκος Αθ., Ξενιτίδης Γ. (Ξάνθης), Κυργιαλάνης Αθ. (Ροδόπης).

Ενώ από τους ΝΕΟΥΣ κλήθηκαν οι, Μπλούκας Ι., Ίντος Ευάγγ., Χατζηγεωργίου Δημ. (Ημαθίας), Ζολώτας, Ντινόπουλος (Γρεβενά), Μουρατίδης Ν. (Καστοριά), Κεσίδης Δημ. (Φλώρινα), Λαμπίρης Θ., Παπουτζίδης Αναστ., Μπίντσης Ν. (Κοζάνης), Μηντσιούδης Αδ., Μαζουλουξής Κυρ., Τσατσαρώνης Χριστ., Παπανικολάου Παν., Αμαραντίδης Βασ., (Μακεδονίας), Τουλουμτζής Αν., Κεσίδης Νικ., Αμαραντίδης Κυρ. (Δράμας), Σαραντάκης Σαρ. (Εβρος), Παπαγεωργίου Νικ. (Πέλλας).