Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τουρνουά Θεσμός με περισσότερους από 1200 ποδοσφαιριστές....

....32 ομάδες και 180 διαφορετικούς αγώνες σε 5 ηλικιακές κατηγορίες αποτέλεσε το 6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ το διήμερο 18-19 Μαϊου 2013 στο γήπεδο του Παπαγιάννη αλλά και του Αρμενοχωρίου που διεξήχθησαν οι αγώνες της κατηγορίας των παίδων. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα όποια μικροπροβλήματα εμφανίστηκαν ξεπεράστηκαν κυρίως μετά την 1η μέρα των αγώνων.  Στην διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από τους νομούς Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καστοριάς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Θεσσαλονίκης, της γειτονικής χώρας αλλά και φυσικά 8 ομάδες από το νομό Φλώρινας. Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές από 4 έως 15 ετών. Οι καιρικές συνθήκες ήταν άψογες και βοήθησαν στο να γίνουν αξιόλογα παιχνίδια και να διακριθούν ιδιαίτερα κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπήκαν στα μπλοκάκια των κυνηγών ταλέντων που βρέθηκαν διακριτικά στο γήπεδο. Οι αγώνες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον οπότε οι παίχτες των ομάδων μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους  χωρίς άγχος του αποτελέσματος. Πάνω από όλα έγιναν καθαρά παιχνίδια μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον με τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν γνωριμίες και φιλικές σχέσεις και να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά στο 7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ.

* Στο τουρνουά βρέθηκαν πολλοί συνοδοί των νεαρών αθλητών που κατέκλυσαν τις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παπαγιάννη

** Το διήμερο των αγώνων παραβρέθηκαν τα περισσότερα μέλη του νέου συμβουλίου της ΕΠΣ Φλώρινας οι οποίοι συμμετείχαν τόσο στις βραβεύσεις όσο και ως διαιτητές των αγώνων αλλά και άλλοι επίσημοι όπως ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κος Χρήστος Μπαρδάκας.

*** Μία αποστολή από τη Θεσσαλονίκη και μία από τα Γιάννενα συμμετείχε στους αγώνες με 2 λεωφορεία ένα αθλητών και ένα συνοδών.

**** Η οργανωτική ομάδα των αγώνων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσεις όλους αυτούς που την μικρότερη ή μεγαλύτερη συνεισφορά τους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η άρτια οργάνωση (Προπονητικό team όλου του ΠΑΣ, παίχτες και διοίκηση όλου του ΠΑΣ, φίλους, συγγενείς αλλά και  γονείς των μικρών αθλητών του ΠΑΣ καθώς και εθελοντών κάθε ηλικίας) όπως και του Δήμου Φλώρινας που είχε υπό την αιγίδα του το τουρνούα.










οι φωτογραφίες είναι παρμένες από το blog του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ radioflorina.blogspot.gr, από την Αθλητική Σελίδα ΣΕΝΤΡΑ στο Facebook καθώς και από την σελίδα της Ακαδημίας του Γιώτσα στο Facebook.