Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Με την πρωινή δροσούλα η σημερινή προπόνηση του Π.Α.Σ Φλώρινα! Φώτο και 2 Video

07:15 Δ.Α.Κ Φλώρινας!  Με την πρωινή δροσούλα..η σημερινή προπόνηση του Π.Α.Σ Φλώρινα!!. Το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε κάτι το διαφορετικό... .Οι ποδοσφαιριστές να διαλέξουν προπόνηση  στο Δ.Α.Κ ή στο Βουνό ??? Η ετυμηγορία παμψηφεί ...Βουνό !!! Προπόνηση σε υψόμετρο άνω των 800 μέτρων λοιπόν  δίνοντας έμφαση σε αερόβια γύμναση προσθέτοντας ποικιλία στο επιστημονικό πρόγραμμα προετοιμασίας που ακολουθεί ο ερυθρόλευκος Πρωταθλητής.
Ευχάριστη η παρουσία μελών του Δ.Σ biz bize  ακολούθησαν ...<<οδικώς όμως>> το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών καθώς πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που υπήρξαν και αυτοί αθλητές.
Εμένα προσωπικά μου θύμισε<< ROCKY 3>>!!
Η αποστολή του Π.Α.Σ έφτασε στο << Σταυρό>> γύρω στις 07.40 Πολλά χαμόγελα  και σε ευχάριστο - θερμό κλίμα  ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο διαμέσου διαδρόμων του υψώματος το σημερινό πρόγραμμα.Πειράγματα και γέλια προς κάθε κατεύθυνση (Γ.Αρχηγού ,Υπ.Τύπου -ειδικά προς παίκτες) ..όμορφα πράγματα!!
Στις 9.20 αποχώρησε η ομάδα και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του συλλόγου στο Δ.Α.Κ. 
Εκεί όλοι αντάλλαξαν τα Χρόνια Πολλά (καθώς αύριο η <<κοίμηση της Θεοτόκου>>) και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη προπόνηση...