Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

SUPER LEAGUE Κ17: Στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο Τάσος Αποστολίδης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στην ομάδα της Βέροιας και με την κ17 αυτής στο πρωτάθλημα της Super League θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο 16χρονος φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Τάσος Αποστολίδης.

O νεαρός στόπερ που αγωνίστηκε για 9 χρόνια στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας μας και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνιζόταν στο ανδρικό τμήμα κατάφερε πολλές διακρίσεις με τα ερυθρόλευκα (κατακτήσεις τουρνουά, 3 παιδικά πρωταθλήματα, πρωτάθλημα Α΄ΕΠΣ Φλώρινας 2014-15 και συμμετοχές στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής). Ο Αποστολίδης ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ καθώς και της Μεικτής Ομάδας της 3ης Περιφέρειας για 2 χρόνια.

Η πορεία του Αποστολίδη προς τη Βέροια ξεκίνησε με δοκιμαστικά που έκανε από την περίοδο των εορτών του Πάσχα και συνεχίστηκε τον τελευταίο μήνα με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Χριστοφορίδη που μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Καραμπιπέρη άναψαν το πράσινο φως για την απόκτηση του παίχτη. Η ομάδα της Βέροιας ανέλαβε τα έξοδα διαμονής και διατροφής του ποδοσφαιριστή δικαιώνοντας τις προσπάθειες του αλλά και της οικογένειάς του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αποστολίδης τα δύο τελευταία χρόνια πέρα από τις προπονήσεις του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, δούλεψε αρκετές ώρες ατομικά υπό τις οδηγίες του εργοφυσιολόγου κου Γεώργιου Ζιώγα, αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο από μόνο του δεν επαρκεί χωρίς την επιπλέον προπόνηση και προσπάθεια.

Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, το προπονητικό team και η Ακαδημία του Συλλόγου του εύχονται να έχει υγεία και καλή σταδιοδρομία με τη νέα του ομάδα.

Ο Τάσος Αποστολίδης με τα χρώματα της Βέροιας πλέον

Ο Τάσος Αποστολίδης με τον Γενικό Αρχηγό του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Θ.Γλούφτση έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησης του παίχτη.