Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

3o Ημίχρονο στο Π.Α.Σ Φλώρινα - Παναθηναϊκός U-20 στο Kozel Beer Bar!!!

Με την λήξη του αγώνα αποφασίστηκε από κοινού να παιχτεί άλλο ένα 3o Ημίχρονο στο Π.Α.Σ Φλώρινα - Παναθηναϊκός U-20 στο Kozel Beer Bar !!! Ο Π.Α.Σ Φλώρινα ως άξιος <<οικοδεσπότης>> Μακεδόνας  Ξένιος Ζεύς  με την λήξη της αναμέτρησης σύσσωμος (Δ.Σ και ποδοσφαιριστές του Συλλόγου) κατευθύνθηκε στο Kozel Beer Bar όπου και περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένω να δειπνήσουν όλοι μαζί το επιλεγμένο μενού που ετοίμασαν ειδικά για την περίσταση  οι Αφοι Τσίγλη (ιδιοκτήτες του Kozel) .
Η ομάδα του Παναθηναϊκού μετά από πρόγραμμα χαλάρωσης που ακολούθησε (...έτσι κάνουν οι επαγγελματικές ομάδες!!) έφτασε συνεπής στην ώρα της στο Kozel όπου τους υποδέχτηκαν οι Πρόεδρος του Π.Α.Σ Φλώρινα Θεόδωρος Ουλιάρης με το προπονητικό επιτελείο και τους παράγοντες .
Αφού κάθισαν όλοι άρχισε ο δείπνος που περιλάμβανε πλούσιο και νόστιμο φαγητό αλλά και μπόλικο νερό!!!! Δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις μεγάλες οθόνες T.V που διαθέτει το Kozel ,το τελικό του  Ευρωπαϊκού Super Cup μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σεβίλης. Πολλά τα χαμόγελα χαλάρωσης, αλλά και ενθουσιασμού καθώς κάτι τα φάουλ του Λεονέλ Μέσι , κάτι το τελικό σκορ 5-4 δημιούργησαν ένθερμο και εγκάρδιο κλίμα μεταξύ των παρευρισκομένων.
Μετά από λίγο , και φανερά ευχαριστημένοι από την φιλοξενία η αποστολή του Παναθηναϊκού , αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες ευχές για υγειά όλων και καλή πορεία στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα , αποχαιρέτησε  καθώς τους περίμενε ένα δίωρο ταξίδι επιστροφής στο Βελβεντό Κοζάνης όπου και βρίσκονται τα καταλύματα της ομάδος.
Επιδόθηκαν δύο μεγάλα καλάθια με τοπικά προϊόντα του Νομού μας ( δώρα από τον Π.Α.Σ Φλώρινα για το Δ.Σ της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός Α.Ο) καθώς και δύο κιβώτια κρασιών για τους συνοδούς της ομάδος προσφορά και αυτά όπως και τα φρούτα που κατανάλωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Κτήματος  Κελεσίδη στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας.
Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα αισθάνεται τη υποχρέωση να Ευχαριστήσει το Kozel για την φοβερή φιλοξενία και το άψογο δείπνο πού παρέθεσε αλλά και το Κτήμα Κελεσίδη για τα νόστιμα φρούτα  και κρασιά που προκάλεσαν ενθουσιασμό στην ομάδα του Παναθηναϊκού.