Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Π.Α.Σ Φλώρινα - Παναθηναϊκός U-20 2 - 4 !!

Μέγιστη τιμή για το Π.Α.Σ Φλώρινα αλλά  και για το ποδόσφαιρο του Νομού μας αποτέλεσε η φιλική αναμέτρηση 
Π.Α.Σ Φλώρινα - Παναθηναϊκός U-20 που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο Δ.Α.Κ Φλώρινας και βρήκε νικητή τον  Παναθηναϊκό με σκόρ 2-4!       .
Η ομάδα U-20 του Παναθηναϊκού που  προετοιμάζεται ,  εν όψει της νέας Ποδοσφαιρικής Χρονιάς της Super League , στο Βελβεντό Κοζάνης αμέσως προθυμοποιήθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδος για τη τέλεση του σημερινού παιχνιδιού αναγνωρίζοντας έτσι την δυναμική της ομάδος του Πρωταθλητή Π.Α.Σ!!  Τι να συνεχίσω να σας γράφω τώρα...Ένα μεγάλο ευχαριστώ και λίγο είναι στην ομάδα του Π.Α.Ο !!!
Η ομάδα των φιλοξενούμενων έφτασε με πούλμαν στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ στις 17:15 Aποστολή  40 Ατόμων !!! Αποτελείτο από 28 (Είκοσιοκτώ) ποδοσφαιριστές με 12 (Δωδεκαμελή) ομάδα προπονητών-φυσιοθεραπευτών-αναλυτή-σκάουτερ ταλέντων-φροντιστών ομάδος. Αρχιπροπονητής Ν.Σαμαράς, Μπαρτζώκας, Μ.Γκαλίνοβιτς (Προπονητές τερματοφυλάκων), Τσομπανόπουλος (Σκάουτερ ΠΑΟ στη Μακεδονία) κλπ.Τους υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Π.Α.Σ και τους οδήγησαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου τους περίμεναν φρέσκα φρούτα (από το Κτήμα Κ.Κελεσίδη που με χαρά μας  χορήγησε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ Γ.Κελεσίδη).
Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ με μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου παρουσίαζαν στα αποδυτήρια της ομάδος και πάλι τα πλάνα  εν όψει της νέας Ποδοσφαιρικής Χρονιάς που δεν είναι παρά μόνο η άνοδο στη Γ΄Εθνική!!
Γύρω στις 17:45 βγήκαν για ζέσταμα και οι δυο ομάδες υπό το βλέμμα περίπου 300 φιλάθλων. Ιδιαίτερα όμορφη νότα η παρουσία αρκετών οικογενειών με τα παιδάκια τους που χειροκροτούσαν κάθε όμορφη στιγμή του σημερινού παιχνιδιού ανεξάρτητα αν ήταν φάση - επίτευξη τέρματος είτε του Π.Α.Σ είτε του Παναθηναϊκού !!!   
Στις 18:20 οι διαιτητική τριάδα Κάτης, Δημόπουλος, Τόιτος οδήγησαν τις ομάδες στο αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ Φλώρινα να κρατούν από το χέρι παιδιά της Ακαδημίας του ενώ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κρατούσαν από το χέρι παιδάκια της Ακαδημίας του Δ. Τσοτάκη που είναι και επίσημος συνεργάτης στο τομέα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού Α.Ο
Και εγένετο λοιπόν στις 18:35 η έναρξη του αγώνα!!! 
Στο 3΄ο Λάμπρου του Π.Α.Ο ανοίγει το σκορ με ωραία ενέργεια από τα δεξιά  0-1!
Στο 18΄ο Πίσπας του Π.Α.Ο σε τετ-α-τετ με τον Στόικο δεν καταφέρνει να κάνει το 0-2 με τον τερματοφύλακα του Π.Α.Σ να διώχνει σωτήρια κόρνερ.
Στο 34΄ότι δεν κατάφερε ο Πίσπας κατάφερε ο Μπουζούκης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο αριστερό <<Γ>> του Στόικου.
Στο 35΄ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Ανδρέα Μπαμπάρη διώχνει σωτήρια ο τερματοφύλακας Ξενόπουλος.
Στο 37΄ωραίο σουτ του Γυφτόπουλου για τον Π.Α.Σ διώχνει και πάλι ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο Ξενόπουλος.
Στο 47΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαμπάρη στο οριζόντιο δοκάρι του Π.Α.Ο ο επερχόμενος Β.Τασόπουλος που μπήκε αλλαγή με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 
1-2!
Στο 49΄ωραία επέλαση του Μπαμπάρη που έστρωσε στον Τσώτσο όμως ο κεραυνός του τελευταίου βρίσκει στα σώματα των αμυντικών του Π.Α.Ο
Στο 51΄ωραίο εκτελεσμένο φαούλ από τον Μπουζούκη λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στόικου.
Στο 53΄καταπληκτική επέλαση-πλαγιοκόπηση του Χρ.Γεωργιάδη βρίσκει υποδειγματικά των Αρχηγό του Π.Α.Σ Π.Γυφτόπουλο που με πλασέ κάνει το 2-2!
Στο 60΄ωραία προσποίηση του Λάμπρου με δυνατό σουτ εντός περιοχής κάνει το 2-3!
Στο 67΄δυνατό σουτ του Χ.Γεωργιάδη αποκρούει σωτήρια για τον Π.Α.Ο. ο Ξενόπουλος
Στο 77΄ωραίο σουτ του Πίσπα λίγο άουτ
Στο 79΄σέντρα του Μπαμπάρη στο κεφάλι του Χ.Γεωργιάδη διώχνει κόρνερ ο Ξενόπουλος.
Στην εκτέλεσή του από τον Τσώτσο ο Μπαμπάρης πιάνει καρφωτή κεφαλιά άουτ
Στο 84΄Λάθος της άμυνας του Π.Α.Σ στο πλασέ του Λάμπρου, αδυνατεί να διώξει ο Β.Τασόπουλος 2-4!
Λήξη της σημερινής φιλικής αναμέτρησης αναμέτρησης
Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες..Καλύτερος ο Π.Α.Ο έδειξε την ποιότητα  που διαθέτει και πρόσφερε θέαμα στους φιλάθλους της Φλώρινας σε συνδυασμό με την ωραία και μαχητική εμφάνιση του Π.Α.Σ Φλώρινα.Μπράβο στα παιδιά του Πρωταθλητή Π.Α.Σ !!!!Με το τρίπτυχο Δουλειά  - Υπομονή - Δικαίωση θα πετύχουμε τον απώτερο στόχο...Την άνοδο στην Γ΄Εθνική!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την ομάδα του U-20 του Παναθηναϊκού για άλλη μια φορά και της ευχόμαστε καλή πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League!!
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Στόικος,Κελεσίδης,Ρούφας,Μπαμπάρης,Γιαγκουλίδης,
Γκατζόπουλος,Τσώτσος,Γεωργιάδης,Γυφτόπουλος,
Βελιανόφσκι,Φωστηρόπουλος
Αλλαγές: Κούσιας,Γεωργόπουλος,Β.Τασόπουλος,Β.Δερμιτζάκης Γκούλος,Ποντίκης,
Γαζέας,Σελεμίδης,Περσίδης,Παρλιάρης,Λούγκας
Για την U-20 του Παναθηναϊκού: 
Ξενόπουλος,Ανδρέου,Θεοχάρης,Βαλμάς, Μίγγος,Αγασιώτης,Ντουσάι,Λάμπρου,Μπουζούκης,
Κουντουριώτης, Πίσπας, Χαλκίδης,Τζανουλίνος,
Μαυρομάτης,Παπανικολάου,Χατζηγιοβάνης,Ξηρός