Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Μία νίκη και Μία ισοπαλία στα σημερινά Φιλικά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Με δύο φιλικές αναμετρήσεις έκλεισε η δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αφού το προπονητικό team της ομάδας ήθελε να τεστάρει όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του. Οι πιο νεαροί παίχτες και 2 παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ επικράτησαν σε φιλικό αγώνα της Δάφνης Λεβαίας με σκορ 3-5 ενώ οι πιο έμπειροι παίχτες της ομάδας ήρθαν ισόπαλοι με τη Θύελλα Φιλώτα με σκορ 2-2. 

Στις 17:00 ξεκίνησε ο αγώνας στη Λεβαία με τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με δυνατό σουτ του Γκούλου έξω από την περιοχή ενώ δέκα λεπτά αργότερο ο Ποντίκης με πλασέ έκανε το 0-2 μετά από βολέ του Κούσια. Οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά σε 1-2 αλλά και πάλι οι παίχτες του ΠΑΣ πέτυχαν το 1-3 με κοντινό πλασέ του Γαζέα. Πριν λήξει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν με χτύπημα πέναλτι σε 2-3. Με την έναρξη της επανάληψης ο Τσώτσος σε πέναλτι που κέρδισε ο Ποντίκης έκανε το 2-4 και στο 69΄ ο Γαζέας με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ έκανε το 2-5. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με εκτέλεση φάουλ στο τελικό 3-5.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΚΟΥΣΙΑΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΛΟΥΓΚΑΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ

Αμέσως μετά στις 18:30 στον γειτονικό Φιλώτα η ομάδα του ΠΑΣ αντιμετώπισε την τοπική Θύελλα Φιλώτα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Γυφτόπουλου. Στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι. Στο 15ο λεπτό ο Γεωργόπουλος του ΠΑΣ είχε ένα καλό σουτ πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 19΄ ο Γεωργιάδης σούταρε από διαγώνια θέση άουτ μετά από σέντρα του Φωστηρόπουλου. Στο 35' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 55ο λεπτό ο Μπαμπάρης με σουτ έκανε το 2-1, Στο 78ο λεπτό ο Τσίγλης με κεφαλιά έκανε το 2-2 μετά από κόρνερ του Φωστηρόπουλου. Στο μεταξύ οι γηπεδούχοι είχαν 2 καλές στιγμές με τους Θεοδουλίδη - Αθανασιάδη που σταμάτησαν πάνω στον Στόϊκο ενώ στο 87΄ ο Γυφτόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φιλώτα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ (ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ), ΡΟΥΦΑΣ (ΓΚΟΥΛΟΣ), ΤΣΙΓΛΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (ΠΕΡΣΙΔΗΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΣΩΤΣΟΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

* Το επόμενο φιλικό της ομάδας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ θα είναι το πολυαναμενώμενο παιχνίδι στο ΔΑΚ Φλώρινας με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κ20 την Τρίτη 11/8/2015 στις 18:30. Η ομάδα καλέι όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να μας τιμήσει με την παρουσία του.

** Στο δεύτερο αγώνα αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί παίχτες του ΠΑΣ μετά την υπεροπροσπάθεια στην Λεβαία.

*** Οι Φίλαθλοι του Φιλώτα βράβευσαν τον Ανδρέα Μπαμπάρη για την προσφορά του ενώ χειροκρότησαν παρατεταμένα μετά την αλλαγή του.

**** Βασικοί και έχοντας καλή απόδοση ήταν οι δύο πρώην παίχτες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, Κώστας Λεζάκης και Σάκης Γεωργόπουλος που αγωνίστηκε μάλιστα και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Αξιοσημείωτο είναι ότι για άλλη μία φορά αγωνίστηκαν αντιμέτωποι από αντίθετες αυτή τη φορά κατευθύνσεις τα δύο αδέρφια Γεωργόπουλοι.
Δάφνη Λεβαίας - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 3-5

Θύελλα Φιλώτα - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-2