Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΒΙΡΟ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ

Οι άνθρωποι του Πρωταθλητή  Π.Α.Σ Φλώρινα με χαρά ανακοινώνουν την μεταγραφή του Πέτρου Σβίρου  στους << Ερυθρόλευκους>>.
Ο Πέτρος ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Δικέφαλου Αετού Αγίας Παρασκευής. Με το καλημέρα φάνηκε το σπάνιο ταλέντο που διαθέτει και έτσι σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών(16)  πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Θύελλας Φιλώτα.
Δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και έτσι πέρσι ξαναγύρισε στα πάτρια εδάφη του Δικέφαλου Αετού Αγίας Παρασκευής.Η συγκυρία της συγχώνευσης Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας και Δικέφαλου Αετού Αγίας Παρασκευής τον έφερε στη πόρτα των αποδυτηρίων του Π.Α.Σ Φλώρινα.Ο Πέτρος αγωνίζεται ως Επιτελικός Μέσος με μεγάλη επιτυχία καθώς διαθέτει οργανωτικές ικανότητες , ωραία πάσα και ευθύβολο λάκτισμα.(Αυτό φάνηκε και στο χτεσινό παιχνίδι όπου πέτυχε ένα (1) τέρμα, στα λίγα μόλις λεπτά που αγωνίστηκε , και <<άπλωνε>> το παιχνίδι του Πρωταθλητή στο χώρο του κέντρου).
Πέτρο καλώς όρισες στην ομάδα μας και ευχόμαστε να γευτείς και εσύ την χαρά αλλά και την περηφάνια που νιώθουμε όσοι ανήκουμε στην ομάδα της πόλης μας !!!!
Στην ομάδα που έχει ένα μόνο φετινό στόχο..Την άνοδο στην Γ΄Εθνική.



Ο Πέτρος στην πρώτη εμφάνιση του ως παίκτης
του Πρωταθλητή Π.Α.Σ