Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα- Μακεδονικός Αγ.Παντελεήμονα 0-2 !!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκης πέτυχε το περασμένο Σάββατο στο Γήπεδο της Ελλάς Καλλινίκης ο Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα , για το θεσμό των μπαράζ ανάδειξης του Πρωταθλητή της Α1 Ε.Π.Σ Φλώρινας, με αντίπαλο τον τυπικά γηπεδούχο Π.Α.Σ Φλώρινα με σκορ 0-2!!
Η ομάδα της <<Λίμνης>> έπαιξε σοβαρά και ψυχωμένα, διέθετε σοβαρότητα στο παιχνίδι της καθώς απέφυγε τα λάθη και πέτυχε δυο τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο) και περιμένει το τελευταίο και κρίσιμο  παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή  μέσα στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου που πιθανόν να σημάνει  και να κρίνει πολλά!! 
Ο τυπικά γηπεδούχος Π.Α.Σ Φλώρινα, λόγω της τέλεσης του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην στο προαύλιο και αθλητικό χώρο του Δ.Α.Κ Φλώρινας , δεν ανταποκρίθηκε με αξιώσεις στο παιχνίδι καθώς παρουσιάστηκε κουρασμένος και χωρίς δυνάμεις απένταντι σε ένα δυνατό και διψασμένο για επιτυχία αντίπαλο.Προσπάθησε κυρίως με οργανωμένες αντεπιθέσεις να πετύχει κάτι καλό όμως οι αμυντικοί του αντιπάλου Μακεδονικού απέφυγαν το λάθος.
Στο 22΄Ο Αντώνης Μαρκόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με ωραίο δυνατό συρτό σουτ.
Στο 43΄Ο Π.Α.Σ σχεδόν άγγιξε την ισοφάριση  όταν σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Ανδρέα Μπαμπάρη ο Φίλιππος Μπάγας έπιασε κεφαλιά που έφυγε λίγο πλάγια από το δεξί ΄΄Γ΄΄ του Μπερμπερίιδη . 
Στο 82΄ Σουτ των παικτών του Μακεδονικού διώχνει με τα πόδια ο Στόικος και στο ριμπάουντ με πλασέ ο Παπανικολάου γράφει το τελικό 0-2.
Για το Π.Α.Σ έπαιξαν:
Στόικος, Κελεσίδης, Ρούφας, Μπαμπάρης , Γκατζόπουλος (70΄Τασόπουλος Ε.- 75΄Πόντίκης), Μπάγας, Γυφτόπουλος (59΄Τάσκας), Τσώτσος,Λεζάκης,Τάσκας,Γεωργιάδης.


Ο Αντώνης Μαρκόπουλος σκόρερ του 0-1.
Η φάση του 43΄με την κεφαλιά του Φίλιππου Μπάγα
82΄ Το προσωρινό διώξιμο με τα πόδια από το Στόικο
82΄ Το 0-2  στο με πλασέ του Παπανικολάου
O σκόρερ του 0-2 Παπανικολάου