Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας - Π.Α.Σ Φλώρινα 1-2

Τέλος...πάει κι αυτό το Πρωτάθλημα !!!
Απολογισμός .....ένα Super Cup στη τροπαιοθήκη του Συλλόγου και η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φετινό Πρωτάθλημα  2015-16 της Α1 της Ε.Π.Σ Φλώρινας.
Κυρίως όμως κέρδισε νεαρούς παίκτες βγαλμένους από τα σπλάχνα του Συλλόγου, τα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών του. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι απέδειξαν πως θα αποτελέσουν το μέλλον αλλά και τη βάση της ανανεωμένης ομάδος του Π.Α.Σ Φλώρινα.Παίκτες  U 17 πολλά υποσχόμενοι όπως Μαρκούλης, Κούσιας, Τσώτσος, Παλιάρης, Λούγκας, Κοκαρόπουλος, Σελεμίδης, Γαζέας,Τάσκας είναι το αύριο του ποδοσφαίρου του Νομού μας και με την κατάλληλη δουλειά και υπομονή είναι δεδομένο πως θα έρθει η δικαίωση για αυτούς.
Έτσι λοιπόν τελείωσαν  οι υποχρεώσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αντρικού Τμήματος της ομάδας μας  το περασμένο Σάββατο στο Δ.Α.Κ Φλώρινας καθώς στο τελευταίο παιχνίδι κατάταξης του φετινού Πρωταθλήματος επιβλήθηκαν του τυπικά γηπεδούχου Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας  με σκορ 1-2.
Και οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν τα γνωστά <<ποδοσφαιρικά τους πειράματα>> καθώς οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν πατήσει χόρτο φέτος.
Στο 71΄ Δυνατό σουτ του Μάγγου απέκρουσε με δυσκολία ο Μαρκούλης και στην διεκδίκηση ο Κατής σε κενή εστία γράφει το 1-0.
Στο 76΄ Ωραία κεφάτη εναλλαγή Λεζάκη-Κοκαρόπουλο-Γκατζόπουλο με τον τελευταίο να στρώνει κάθετη μπαλιά στο Μπάγα που με αριστερό!!!παρακαλώ σουτ γράφει το 1-1.
Στο 86΄Σε προσωπική ενέργεια ο Τσώτσος κερδίζει πέναλτι καθώς ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής του Μέγα Αλέξανδρου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανδρέας Μπαμπάρης που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.
Στα αξιοσημείωτα των κυριότερων φάσεων στο 31΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαμπάρη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπανίδη και στο 63΄σε εκτέλεση φάουλ και πάλι του Μπαμπάρη  βρίσκει τον Τσίγλη που με καρφωτή κεφαλιά και αυτός σημάδεψε  το δοκάρι της εστίας του Μέγα Αλέξανδρου.
Και του Χρόνου παιδιά με υγεία !!!!