Τρίτη 26 Απριλίου 2016

΄Eκλεισε η Ποδοσφαιρική Χρονιά με καφέ από τα ΒROWN COFFEE!!




Στο συνεχές κάλεσμα, καθ΄όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος, του ΒROWN COFFEE ανταποκρίθηκε με ευχαρίστηση η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα και αποφάσισε να κλείσει έτσι την χρονιά με το καλύτερο τρόπο!! Βρεθήκαμε λοιπόν στο γνωστό σε όλους μας ΒROWN COFFEE που βρίσκεται στην οδό Αρριανού 1 και Στεφάνου Δραγούμη στη Φλώρινα!!
Μας υποδέχτηκε,ο γνωστός σε όλους φίλος μας ευυπόληπτος επιχειρηματίας σε καταστήματα Cafe, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του καταστήματος Ηλίας Χάσος με ένα πλατύ χαμόγελο κάνοντας μας να αισθανθούμε για άλλη μια φορά ιδιαίτερα άνετα και όμορφα!!
Τα εν υπηρεσία κορίτσια  του ΒROWN COFFEE μας εξυπηρέτησαν αμέσως πρόθυμα και  μας πρόσφεραν με ιδιαίτερο ζήλο και θέρμη απλόχερα γεύσεις φοβερές με αισθησιακά αρώματα καφέ!! 
Τέλειο service!!
Το κατάστημα ΒROWN COFFEE της Φλώρινας όπως όλοι γνωρίζουμε προσφέρει στους πελάτες του πέραν του καφέ και διάφορα ειδών γλυκίσματα, ροφήματα κρύα και ζεστά,καθώς και μεγάλη ποικιλία χυμών !! Δοκιμάστε τις ανάμεικτες γεύσεις ..είναι τρέλα!!! 
Διαθέτει ένα ζεστό και χαρούμενο χώρο με έντονα και μοντέρνα,φινετσάτα χρώματα κάνοντας την παραμονή στο κατάστημα σκέτη απόλαυση!!
Τηλ.επικοινωνίας και παραγγελιών 2385046310,6982587987(what΄s up)
Απόλυτα ικανοποιημένοι με το ζόρι  αποχωρίσαμε λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων και με λύπη αφήσαμε το ΒROWN COFFEE δίνοντας όμως υπόσχεση για το νέο γρήγορο αντάμωμα!!
Εμείς θα πάμε ξανά ...ελάτε και εσείς ..δεν θα χάσετε!! 


Ομάδα Π.Α.Σ Φλώρινα


Σελεμίδης , Λούγκας, Γαζέας,Τσώτσος  
Άγγελος Κοκαρόπουλος
Λάτρης των χυμών ο Τάκης