Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΣΚΥΔΡΑ, ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΣΣΑΪΚΟ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Με διπλή επίσκεψη σε Σκύδρα (Σεβαστιανά) όπου αντιμετώπισε σε φιλικές αναμετρήσεις την τοπική Αθλητική Ακαδημία και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας και σε Έδεσσα όπου αντιμετώπισε τον Εδεσσαϊκο συνέχισε τις εκδηλώσεις του ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, Η ομάδα μας συμμετείχε με 4 τμήματα αλλά αρκετές ελλείψεις αφού ένα τμήμα συμμετέχει στο 3ήμερο 8ο τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ. Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΚΥΔΡΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-0
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-4
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΣΚΥΔΡΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-2
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-3
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 3-3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΔΑΛΑΚΗΣ Χ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΝΤΩΝΟΣ, ΧΑΤΖΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΣΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΝΟΥΝΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ν.

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΣΚΥΔΡΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 5-2
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 4-1
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 6-3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΚΕΚΕΖΙΔΗΣ, ΜΑΛΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΚΑΤΗΣ Δ., ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΔΑΛΑΚΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΔΕΛΛΙΟΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ

ΒΑΜΒΙΝΙ: ΣΚΥΔΡΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 4-2
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-2
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 4-2

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΣΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΟΥΤΑΒΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Θ., ΚΑΤΗΣ Α., ΗΛΙΑΣ


Οι εκδηλώσεις της Ακαδημίας μας θα συνεχιστούν με προπονήσεις σήμερα Μ Δευτέρα, συμμετοχή στο Τουρνουά της Αναγέννησης Πτολεμαϊδας αύριο Μ. Τρίτη και αγώνες πρωταθλήματος και προπονήσεις για την Μ.Τετάρτη, όπου και οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν άδεια για μία εβδομάδα μέχρι την επόμενη Τετάρτη όπου θα επιστρέψουν από τις πασχαλινές τους διακοπές.