Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 1-1

Δεύτερη φετινή ισοπαλία, και μάλιστα για το θεσμό των μπαράζ,μεταξύ των ομάδων της Πόλης Π.Α.Σ Φλώρινα - Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας με σκορ 1-1.
Και οι δυο ομάδες το περασμένο Σάββατο παρατάχθηκαν με σοβαρές ελλείψεις είτε από τραυματισμούς είτε από ποινές είτε από ειλημμένες υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών τους.
Παρόλα αυτά έγινε ένα γρήγορο,ωραίο και όμορφο παιχνίδι μοιρασμένο όμως καθώς κάθε ομάδα <<είχε>> από ένα ημίχρονο όπως λέμε ποδοσφαιρικά.
Η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα είχε δικό της το πρώτο ημίχρονο καθώς μπήκε δυνατά,πέτυχε σχετικά γρήγορο τέρμα, όμως έχασε την ευκαιρία να το τελειώσει νωρίς καθώς δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Ο συντοπίτης Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας παίζοντας έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε,ισοφάρισε και λίγο έλειψε να κλέψει το παιχνίδι,όμως δεν μπόρεσαν οι ποδοσφαιριστές του να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
Στο ΄΄54 νωρίς- νωρίς ο Κ. Λεζάκης έστειλε δυνατό σουτ λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σιαμπανίδη.
Στο 6΄Ο Στράτος Κατής δοκίμασε δυνατό σουτ.... δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στόικου.
Στο 11΄Στο ντεμπούτο του ως βασικός ο νεαρός (15 χρονος) Χρήστος Παλιάρης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ καθώς έκλεψε την μπάλα και μπαίνοντας, μόνος στο τετ-α-τετ  νικήθηκε από τον έμπειρο τερματοφύλακα του Μέγα Αλέξανδρου αφού το σουτ που εξ απόλυσε το αριστερό μπακ του Π.Α.Σ  αποκρούστηκε σωτήρια με τα πόδια από τον Χρ. Σιαμπανίδη.
Στο 17΄Ο Μπαμπάρης βρίσκει όμορφα τον Γκατζόπουλο που σπάει στο Λέζάκη με τον τελευταίο σε κοντινό σουτ να ανοίγει το σκορ 1-0.
Στο 51΄ Σέντρα του Κατή από τα δεξιά στην κεφαλιά ο Μάγγος λίγο άουτ.
Στο 58΄ Σέντρα του Μωησιάδη από τα δεξιά,αναβρασμός στην άμυνα του Π.Α.Σ από κοντά ο Μάγγος αυτή την φορά δεν αστοχεί 1-1.
Στο 68΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Αχ. Μητρούση  για τον Μέγα Αλέξανδρο, στην κεφαλιά ο Μάγγος πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στόικου.
Στο 70΄Λάθος διώξιμο με τα πόδια του Στόικου στέλνει την μπάλα στα πόδια του μόνου Μάγγου, που μπάινοντας βιάστηκε να πλασάρει , και έστειλε την μπάλα ψηλοκρεμαστά στα χέρια του Στόικου...τρομερή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Μέγας Αλέξανδρος .
Στο 75΄Απευθείας εκτέλεση άπιαστου φάουλ από τον Κ.Τσίγλη που σημαδεύει τη συμβολή των δοκαριών  του εμβρόντητου Χρ.Σιαμπανίδη. Μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα 
Στο 78΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Αχ. Μητρούση  στέλνει την μπάλα στον Ηρ.Μωησιάδη που από πλεονεκτική θέση πλασάρει άουτ.. από το τέρμα του Χρήστου Μαρκούλη. 
Στο 83΄Ωραίο ένα - δυο του νεοεισελθέντα και σε ντεμπούτο νεαρού (15 χρονου)  Άγγελου Κοκαρόπουλου με τον έμπειρο Ανδρέα Μπαμπάρη  το σουτ του τελευταίου  όμως καταλήγει λίγο άουτ..
Τέλος του αγώνα
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:
Στόικος(70΄Μαρκούλης),Ρούφας,Κελεσίδης,Τσίγλης,Μπαμπάρης,Παλιάρης,Γλούφτσης,
Γκατζόπουλος,Γεωργιάδης,Τσώτσος,Λεζάκης(75΄Κοκαρόπουλος)






Χρήστος Παλιάρης
Άγγελος Κοκαρόπουλος